Even voorstellen

Mijn naam is Germaine van der Kolk, geboren en getogen in Den Haag en sinds 2001 woonachtig in Noord Brabant. Ik heb ruim 15 jaar in het bank- en verzekeringswezen gewerkt en hier diverse opleidingen gevolgd, o.a. met betrekking tot menselijke relaties en communicatie.

 

Na een time-out heb ik besloten om mijn hart te volgen en mij op een andere manier te verdiepen in het begeleiden van mensen op hun eigen specifieke pad.

 

Ik vind kwaliteit belangrijk en heb daarom veel tijd gestoken in relevante trainingen en opleidingen*. Bijkomend voordeel is dat je hierdoor ook naar jezelf, je houding en gedrag leert kijken. Ik weet wat het betekent om het roer om te gooien, wat je daarvoor moet doen en vooral wat het je - als mens - kan opleveren.

 

*Intu├»tieve Ontwikkeling, Inzichtmeditatie, Integrale Chakratherapie, Transformational Breathing (I-V), Working Coach gebaseerd op The Work van Byron Katie, Integrale Massagetherapie en voetreflexologie, Medische en Psychosociale Basiskennis (Plato), HeartMath 1:1 trainer, Mindfulness MBCT, en Levenstherapeut. Ik volg jaarlijks diverse bij- en nascholingen, zowel vakverdiepend, als vakverbredend.

 
 
Afbeelding invoegen